Over ons

OVER ONS
GISSdesign.nl is een webwinkel voor Meubels & Lifestyle die kwalitatief hoogwaardige producten aanbied voor een eerlijke prijs.

CONCURREREND
Een concurrerende prijsstelling hanteert door slimme inkoop en goede samenwerkingverbanden met de producenten/leveranciers alsook eigen productie. Hierbij niet schuwt om artikelen via webverkoop aan te bieden die normaliter alleen bij conventionele winkels te verkrijgen zijn, door slimme verpakkingen toe te passen en “out of the box” denken.

KWALITEIT
Voor alle artikelen geldt: het beste in de markt. Of het nu steigerhouten meubels betreft of unieke buitenhaarden, alle producten dienen van onberispelijke kwaliteit te zijn. Geen mooier makende plaatjes maar, “what you see is what you get” en dat is goed.

EERLIJK
Met trots kunnen wij melden dat zowel onze buitenhaarden alsook onze steigerbuis meubelen in sociale werkplaatsen worden gefabriceerd. Geen mondvol van maatschappelijk verantwoord ondernemen maar daadwerkelijk toepassen.

MAATWERK
Wij willen geen product aanbieden maar een oplossing. Naast de vele keuze mogelijkheden die wij standaard aanbieden nodigen wij je uit ons uit te dagen om ook voor jou de perfecte oplossing te vinden. Of het nu gaat om die steigerhouten hoekbank die precies moet passen, een complete winkelinrichting of de wens om een zelfbedachte kapstok van steigerbuis gefabriceerd te krijgen, laat het ons weten en wij verzorgen een passende offerte en denken mee.

TOTAALPAKKET
Met onze (woon)accessoires leveren wij een totaalpakket; Verf voor bij de steigerhouten meubels; Een grillstoofset voor in de buitenhaarden; Maatwerk kussens voor maatwerk banken en de mooiste accessoires voor de aankleding. Mis je nog iets: meldt het ons en wij zullen onze contacten gebruiken om ook jouw accessoirewens te vervullen.

VEILIG EN BETROUWBAAR
GISSdesign.nl maakt gebruik van de nieuwste software en betrouwbare hosting zodat jouw gegevens optimaal beschermt zijn. Verzending vindt enkel plaats via UPS (pakketen tot 180cm)of geselecteerde vervoerders. Betalingen kunnen in beveiligde en vertrouwde bankomgeving via iDeal gedaan worden.